Βελτιώθηκε, νίκησε κι επιστρέφει η ΑΕΚ

Φιλική νίκη για την ΑΕΚ με 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι της επί πολωνικού εδάφους κόντρα στη Μίετζ Λέγκνιτσα. Σκόρερ ο Ανάκογλου και ο Κρισάντους. Βελτιωμένη μεν αλλά μέτρια παρουσία από τους κιτρινόμαυρους σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Η Ένωση είχει προβληματική εικόνα στην ανάπτυξη στο πρώτο 45λεπτο, κατάφερε όμως να πετύχει ένα γκολ σε μία από τις λίγες φορές που οι κιτρινόμαυροι πάτησαν την αντίπαλη περιοχή. Συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό ο Δημήτρης Ανάκογλου με τεχνικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πολωνικής ομάδας. στο 33ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δέλλας άλλαξε ολόκληρη την 11άδα του και η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά, κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να βγει ορθολογικά στην επίθεση. Στο 76’ο Κριστάντους βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του.

Η ΑΕΚ επιστρέφει από την προετοιμασία της στην Πολωνία, όπου στα φιλικά που έδωσε κατάφερε να πετύχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε σε ένα ματς από την Ανόρθωση.

Επόμενο φιλικό και δυνατότερο τεστ όλων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αυτό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/8, 21:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη.

Η σύνθεση:

ΑΕΚ (α’ ημίχρονο): Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Γροντής, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

ΑΕΚ (β’ ημίχρονο): Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Φαγέ, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ζόριτς, Κρισάντους, Τζεμπούρ.

Σχετικά άρθρα