Αναστασίου: «Μας τιμώρησε η μπάλα»

Σκασμένος ήταν ο Γιάννης Αναστασίου μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Μπριζ. Ο 42χρονος τεχνικός τόνισε ότι η μπάλα τιμώρησε την ομάδα που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Αναλυτικά ο κόουτς των Πρασίνων είπε:
«Δυστυχώς αυτό που είχαμε πει, ότι δηλαδή θα πρέπει να βάλουμε κάποιο γκολ, δεν το κάναμε. Οταν σε αυτό το επίπεδο, κάνεις φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύεσαι, η μπάλα σε τιμωρεί. Φαίνεται ένα άνετο 3-0 αλλά δεν ήταν. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να τα βάλουμε με τους εαυτούς μας. Μας δόθηκαν ευκαιρίες, είχαμε τις προϋποθέσεις για να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν το κάναμε. Είναι μία άσχημη στιγμή για όλους μας, το θέλαμε πολύ. Αποδεικνύεται όμως ότι σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να βελτιώσεις πολύ λεπτομέρειες και λάθη. Δεν φανήκαμε καλοί μαθητές. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν ήταν τόσο καλύτερη η Κλαμπ Μπριζ, αλλά πιο αποτελεσματική. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Η χρονιά μόλις άρχισε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά και πιο σκληροί με τους εαυτούς μας».
Για το που κρίθηκε το ματς: «Η ωριμότητα και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μας στοίχισαν τα δύο γκολ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό όπως και τύχη. Είχαμε κάποια πλάνα, δεν μας βγήκαν. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ζεις με το αν. Οπότε συνεχίζουμε».
Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Πρέπει πρώτα να μάθουμε τον αντίπαλο μας, να ξεχάσουμε τα σημερινά, να τα βάλουμε στην άκρη και να τα βελτιώσουμε και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς».  

Σχετικά άρθρα