Δυνατοί άσοι από το Γιουρόπα

133. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 1 1.95
Αμφίρροπη η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση με λίγες φάσεις και απολύτως λογικό το τελικό 0-0. Στη ρεβάνς η ομάδα της Κύπρου έχει τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τη δουλειά νικώντας τους ντεφορμέ Δανούς. Η Ομόνοια είναι εξαιρετικά προσεκτική στα μετόπισθεν με τον κίπερ Παναγή να μην έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα πιό πρόσφατα Ευρωπαϊκά ματς. Αισιόδοξος ο τεχνικός Κώστας Καϊάφας πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μπρόντμπι που δείχνει να έχει πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν. Τρείς αγώνες έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα και είναι η μοναδική που δεν έχει πάρει ακόμη έναν πόντο. Την περασμένη Κυριακή έχασε εντός από τη Χόμπρο με τον τεχνικό Τόμας Φρανκ να αντιμετωπίζει άμεσα το ενδεχόμενο της απόλυσης. Στα μείον η απουσία του πολύπειρου στόπερ Αγκερ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

136. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ 1 1.85
Δεν λέι όλη την αλήθεια το 2-1 υπέρ των Πορτογάλων στο πρώτο ματς καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές έχοντας ισάριθμα σουτ στην εστία! Η Γκέτεμποργκ ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος μείωσε και έχασε ευκαιρίες τουλάχιστον για την ισοπαλία. Μπροστά στο κοινό της είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ερχεται από εντυπωσιακή νίκη με 6-0 κόντρα στην Ερεμπρο αποτέλεσμα που την διατήρησε στην κορυφή του πρωταθλήματος και έδωσε συνάμα την ψυχολογική ώθηση ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Η Μπελενένσες θα δυσκολευτεί πολύ στη Σουηδία καθώς δεν είναι ακόμη αγωνιστικά έτοιμη κάτι που φάνηκε στο πρώτο ματς όπου δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της.

142. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ-ΖΥΡΙΧΗ 1 2.40
Ξεκούραστοι θα παρουσιαστούν οι Λευκορώσοι για τη ρεβάνς καθώς έγινε εκτεταμένο ροτέισον την περασμένη στον αγώνα Κυπέλλου όπου επικράτησαν 5-2 της Σμολεβίτσι. Το υπέρ τους 1-0 από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας τους χρίζει φαβορί όχι μόνο διότι δείχνουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και επειδή στην Ελβετική ομάδα επικρατεί χάος. Η Ζυρίχη θα εμφανιστεί στο γήπεδο απόψε με υπηρεσιακό τεχνικό καθώς ο Μέγιερ απολύθηκε δίχως πολλά πολλά αμέσως μετά την ήττα από τη Γκρασχόπερ την περασμένη Κυριακή. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι είναι στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος πληρώνοντας τα ουκ ολίγα ανασταλτικά προβλήματα.

Σχετικά άρθρα