Θέλει να φέρει στην Αθήνα τον Ντιντάκ

Με το hands free μονίμως στο αυτί του ήταν χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, μετά τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση του 19χρονου Αιγύπτιου Καρίμ Χαβέζ και το “ναυάγιο” της μεταγραφής του (μπορείτε να διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες), πήρε εντολή να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές του επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας της «Ένωσης». Επιλογές οι οποίες μέχρι πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα πριν την υπόθεση του Τζιοβάνι που επίσης «χάλασε», ήταν στην… κορυφή.

Ο παίκτης στον οποίο αναφερόμαστε δεν είναι άλλος από τον Ντιντάκ Βίλα, ο οποίος όπως σας υπογραμμίσαμε και χθες αποτελεί επιλογή του “Μπέλι” (με την υπόθεση του Χαβέζ, δεν είχε καμία σχέση). Μάλιστα αυτόν είχε προτείνει ο Μιλοβάνοβιτς μόλις έγινε γνωστό ότι ο Τζιοβάνι υπέστη ρήξη χιαστών, αλλά στην πορεία προέκυψε ο… Φαραώ, που στην πορεία έγινε… μούμια. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του παίκτη χθες και περίμενε να του ανάψουν το «πράσινο φως» για να τρέξει την υπόθεση.

Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα. Ο παίκτης έχει μείνει μεν ελεύθερος από τη Μίλαν, όπου είχε συμβόλαιο 600.000 ευρώ το χρόνο (!), όλα δείχνουν ότι δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εϊμπάρ και η ΑΕΚ είναι μία προοπτική στην οποία μέχρι πρόσφατα δεν έλεγε «όχι». Και λέμε μέχρι πρόσφατα, διότι χθεσινό δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου -και συγκεκριμένα της «Sport»- ανέφερε ότι για τον Ντιντάκ ενδιαφέρεται και η Νόριτς (ομάδα της Τσάμπιονσιπ). Και ο παίκτης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο «Νησί».

Αν θα καταφέρει ο Μιλοβάνοβιτς να ξεπεράσει τον αγγλικό σκόπελο θα φανεί άμεσα, μιας και στόχος του είναι να τον φέρει ακόμα και εντός της ημέρας στην Αθήνα για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα και να μην υπάρξει νέο σίριαλ.

Ο Ντιντάκ Βίλα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι είναι 26 ετών και έχει ύψος 1,84 μ. Έχει χριστεί διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και το καλοκαίρι του 2011 η Μίλαν τον απέκτησε από την Εσπανιόλ. Βεβαίως στους «ροσονέρι» έκανε μόνο μία συμμετοχή, επέστρεψε στην Εσπανιόλ και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Μπέτις και Εϊμπάρ (πέρσι). Κατά το παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, αλλά από τον Γενάρη του 2015 και μετά έκανε 15 συμμετοχές και έδειξε ότι όλα αυτά τα έχει αφήσει πίσω του.

Σχετικά άρθρα