Της άλλαξε τα «φώτα»

Διαβάστε ακόμη:
Διακοπή λόγω διακοπής ρεύματος στο Περιστέρι
Ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του απέναντι στην ΑΪΚ στο Περιστέρι, επικράτησε με 1-0 και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-1 στη Σουηδία  και πέρασε στα πλέι οφ του Europa League. Σκόρερ ο Μαρσελίνιο.
Ο Ατρόμητος δεν είχε παρά να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Στοκχόλμη και τα κατάφερε με το παραπάνω. Οι Περιστεριώτες διαχειρήστηκαν άψογα το παιχνίδι κόντρα στους Σουηδούς, μην επιτρέποντας κυρίως στους αντιπάλους να φτάσουν κοντά στα καρέ του Γκορμπούνοφ και να απειλήσουν.
Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο να οδηγούνται στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει σκορ στο ματς (0-0).Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, μέχρι το 56ο λεπτό, όταν διακόπηκε το παιχνίδι λόγω διακοπής ρεύματος.
Το ματς άρχισε μετά από 40λεπτη καθυστέρηση, με την ελληνική ομάδα να εκμεταλλεύεται την αναστάτωση που προκλήθηκε από τη διακοπή, βρίσκοντας δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο, Μαρσελίνιο, στο 67ο λεπτό. Ο άσος του Ατρομήτου έκλεψε την μπάλα από τον Νιλς-Έρικ Γιόχανσον, απέφυγε ωραία τον Πάτρικ Κάλγκρεν και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.
To 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη πρόκριση για την ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Γοδόι, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75′ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο, Ούμπιδες.ΑΪΚ Στοκχόλμης (Αλμ): Κάλγκρεν, Πέιβι, Ετούχου, Γιόχανσον, Χάουκσον, Περέιρα (11′ Μπλόμπεργκ), Ισιζάκι, Σαλέτρος, Ελίασον (46′ Μπανγκουρά), Μπρούσταντ (79′ Νίκολιτς), Γκοϊτόμ.

Σχετικά άρθρα