Η συγγνώμη του Γκιστ

7 Αυγούστου 2015

Το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού από την αρχή της νέας περιόδου. Ο Αμερικανός φόργουορντ δηλώνει στην «Πράσινη» μετανιωμένος για την περιπέτειά του που στοίχισε πολύ αγωνιστικά στην ομάδα του και υπόσχεται πως η ερχόμενη σεζόν θα έχει πολύ καλύτερη κατάληξη.

«Θέλω να πω δημοσίως μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη και στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και σε ολόκληρο το σύλλογο για το πώς τελείωσε η περσινή σεζόν. Παράλληλα θέλω να υποσχεθώ σε όλους τους ανθρώπους και φίλους του Παναθηναϊκού πως φέτος το τελείωμα της σεζόν θα είναι πολύ πιο ευχάριστο», δήλωσε από τις ΗΠΑ ο Γκιστ, που στις 5 Οκτωβρίου εκτίει την ποινή του για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

«Η σεζόν σε λίγο καιρό ξεκινά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε και πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους μας. Μαζί με τη δύναμη της Θύρας 13 και τη βοήθεια όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το πώς θα κυλήσει η σεζόν. Για μένα αυτή είναι μια νέα εκκίνηση. Μια νέα σεζόν. Και αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μόνο που μετράει», πρόσθεσε.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ