Οβερ από Πολωνία, Νορβηγία, Τσεχία

109. ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΠΙΑΣΤ ΟΒΕΡ 2.05
Παράτολμη η πρόταση θα πεί κανείς παρατηρώντας τα “σφιχτά” αποτελέσματα των γηπεδούχων στις τρείς αγωνιστικές που έχουν γίνει για το πρωτάθλημα Πολωνίας. Ωστόσο η εικόνα της Κρακοβίας δεν παραπέμπει σε αμυντικογενή ομάδα ειδικά όταν αγωνίζεται στο κοινό τους. Εκτός παίζει εξαιρετική άμυνα και χτυπά στην κόντρα κάτι που έκανε με επιτυχία δύο φορές επικρατώντας με το ίδιο σκορ: 1-0. Εντός αγωνίζεται επιθετικά το έκανε με τη Βίσλα και παρότι χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες το ματς έληξε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα έδρας και το αποδεικνύουν με δύο σερί τρίποντα φέτος. Εχουν επιθετική φιλοσοφία ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Επιπρόσθετα το όβερ έχει πολλές πιθανότητες και από πλευράς προϊστορίας καθώς στα πέντε τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες καταγράφηκαν 24 γκολ!

115. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ-ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ ΟΒΕΡ 1.50
Η μαχητικότητα δεν λείπει αλλά δεν επαρκεί κιόλας για να επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στις επιτυχίες. Αγνοώντας τη νίκη εδώ και 15 αγωνιστικές είναι πλέον σε δυσχερή θέση καθώς απέχουν 10 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι ουραγοί της Α’ Νορβηγίας έρχονται από ήττα με 3-2 στην έδρα της Λίλεστρομ εμφανίζοντας και πάλι προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θα παίξει φουλ επίθεση σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Στην προτελευταία θέση η Μιοντάλεν αλλά στο -3 από την κόκκινη γραμμή πηγαίνει σε μία δύσκολη έδρα γι αυτήν καθώς δεν ξέρει τι θα πεί νίκη την τελευταία δεκαετία. Δεν θα ήταν άστοχο το ποντάρισμα στον άσο αλλά με την αλλοπρόσαλλη εικόνα που δείχνει η Σάντεφιορντ προτιμότερη επιλογή το όβερ που έρχεται συχνά στα παιχνίδια τους.

124. ΜΠΡΝΟ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΟΒΕΡ 1.90
Δεν έχει διάρκεια στη διάρκεια ενός αγώνα η γηπεδούχος κάτι που συνέβη και στις δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει έως τώρα για το πρωτάθλημα της Τσεχίας. Στην πρεμιέρα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, κακή στο δεύτερο αλλά τελικά επικράτησε 2-1 της Μπάνικ, έπειτα με κενά διαστήματα ειδικά στο δεύτερο μισό έχασε 2-0 από την ανώτερη Μπόλεσλαβ. Ομάδα έδρας η Μπρνο θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη κόντρα στην ευπαθή αμυντικά αλλά ικανή επιθετικά σημερινή αντιπαλό της. Η Σλάβια άρχισε μη ήττα 2-1 στην έδρα της Πλσεν, έπειτα παραχώρησε εντός 2-2 στη Λίμπερετς σε μια αναμέτρηση όπου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και επίσης εμφανίστηκαν οι ανασταλτικές αδυναμίες στης Σλάβια. Οβερ έληξαν και οι δύο περσινές αναμετρήσεις τους με το σερί μάλλον να διευρύνεται απόψε.

Σχετικά άρθρα