Φαν Χάαλ: «Ρωτήστε τον Ντι Μαρία»

Απέφυγε να απαντήσει ο Λουίς Φαν Χαάλ σε ερώτηση για τους λόγους που δεν έπιασε ο Ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι ανακοίνωσαν τα νούμερα στις φανέλες
Η συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε ενόψει της αρχής στη νέα Πρέμιερ Λιγκ αλλά η ερώτηση για την πώληση του Ντι Μαρία στη Παρί Σεν Ζερμέν μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ο Λουίς Φαν Χαάλ ήταν αφιπλιστικός απαντώντας: «Ρωτήστε τον Ντι Μαρία να σας πει τους λόγους που δεν έπιασε στην Αγγλία». Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε βέβαια και για τους κόκκινους διάβολους της νέας σεζόν: «Το ρόστερ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, γιατί ζούμε σε έναν τρελό ποδοσφαιρικό κόσμο. Η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα σε εξέλιξη, οπότε δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ξέρετε ότι έχουμε πρόβλημα και με τον Ντε Χέα. Με τον Ντι Μαρία το λύσαμε το ζήτημα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά για μας είναι μεγάλη απώλεια. Οι περισσότεροι παίκτες στην Αγγλία δεν καταφέρνουν να πετύχουν λόγω του ρυθμού του παιχνιδιού, οπότε αυτός είναι ίσως ένας λόγος. Άρχισε πολύ καλά, αλλά ξέρει τις απαντήσεις καλύτερα από τον καθένα και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μία λύση. Αυτό που έκανε»
Στο περιθώριο όλων αυτών η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τα νούμερα στις φανέλες για τη νέα σεζόν. «Κερδισμένος» της υπόθεσης ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος ζήτησε και τελικά πήρε τον αριθμό «7», τον οποίοέχουν φορέσει στο παρελθόν πάικτες όπως ο Μπέκαμ, ο Καντονά και ο Ρονάλντο. 
Το γεγονός ότι νούμερο «9» δεν δόθηκε σε κάποιον ποδοσφαιριστή ίσως μαρτυρά την έλευση επιθετικού μέχρι το το τέλος Αυγούστου. 
Αναλυτικά τα νούμερα στις φανέλες:

Σχετικά άρθρα