Η «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

Με τίτλο «Θέλουν να αλλάξουν πάλι τον ΦΠΑ!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές βάζουν τώρα στο στόχαστρο τις πρόσφατες αλλαγές στον ΦΠΑ, απαιτούν νέες μετατάξεις προϊόντων στον ανώτατο συντελεστή αλλά και υπαγωγή υπηρεσιών που σήμερα είναι στο μηδενικό συντελεστή.
Ταυτόχρονα, ζητούν μετ΄ επιτάσεως:
– να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέτρα «κοινωνικού χαρακτήρα» που χαρακτηρίστηκαν μονομερείς ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τα τεκμήρια για τους ανέργους. – Να διατηρηθεί ο ΕΝΦΙΑ ως έχει και το 2016- Να φορολογηθούν από το πρώτο ευρώ με 26%, βάσει τεκμηρίων, όσοι δεν έχουν εισόδημα αλλά διαθέτουν ακίνητο ή Ι.Χ.- Να αυξηθεί η προκαταβολή φόρου για τους αγρότες από το 27,5% στο 55%.
Επίσης η «Αγορά»:
• Αποκαλύπτει τις 30 κατηγορίες των εργαζομένων που θα επιβαρυνθούν ακόμα και με 17 χρόνια επιπλέον εργασίας αλλά και τις νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό που πλήττουν τους σημερινούς 50άρηδες.
Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος δηλώνει: «Κάλπες αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας» και του βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος τονίζει: «η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας».
Τέλος, η «Αγορά» αποκαλύπτει τη συζήτηση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για εκλογική συνεργασία και αναστολή λειτουργίας του κόμματος του Πάνου Καμμένου.
Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Σχετικά άρθρα