Συγχαρητήρια Κοντονή στην Εθνική

Τα συγχαρητήριά του στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, έδωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, με δήλωσή του λίγη ώρα μετά τη λήξη του «μικρού» τελικού με την Ιταλία.

«Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, αποτελεί τεράστια επιτυχία των διεθνών μας και των προπονητών τους. Σε δύσκολους πραγματικά καιρούς για την χώρα, με τα κονδύλια προς τον ελληνικό αθλητισμό να είναι κατά πολύ περιορισμένα, και με τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις να έχουν διογκωθεί εξαιτίας της αδιαφορίας των προηγούμενων κυβερνήσεων, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πέτυχε στην πραγματικότητα έναν άθλο, εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το ελληνικό πόλο έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση καταφέρνει να διακρίνεται, τόσο σε επίπεδο ανδρών, όσο και γυναικών. Από την πλευρά της η Πολιτεία θα ακούσει τα προβλήματα αυτών των παιδιών και να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει ο κ.Κοντονής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα δεχθεί στο γραφείο του τα μέλη της εθνικής, σε ραντεβού που θα οριστεί μόλις η ομάδα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα