Ενωτικό tweet Αλαφούζου και… στήριξη (pics)

Στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα play offs του Champions League αναφέρθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, με σχόλιό του στο twitter. Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ έστειλε ενωτικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας εκφράζοντας παράλληλα και τη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές και το στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
“Ο αποκλεισμός μας λύπησε βαθιά. Έπαιζαν όμως δυο και προκρίνεται ο ένας. Η ήττα μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε τον αγώνα. Η λύπη δεν είναι έκφραση απογοήτευσης. Έζησα την προετοιμασία και γνώριζα όλα τα δεδομένα και την τεράστια προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε. Διοίκηση, τεχνική διεύθυνση, ποδοσφαιριστές όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας! Δεν έχω εκφράσει καμία απογοήτευση. Αυτός είναι ο λόγος που έκανα αυτές τις τοποθετήσεις. Έχω απόλυτη πίστη στην κοινή μας προσπάθεια!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαφούζος.

Ο αποκλεισμός μας λύπησε βαθιά. Έπαιζαν όμως δυο και προκρίνεται ο ένας.Η ήττα μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε τον αγώνα
— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015

Η λύπη δεν είναι εκφραςη απογοήτευσης. Έζησα την προετοιμασία και γνώριζα όλα τα δεδομένα και την τεράστια προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε
— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015

Διοίκηση , τεχνική διεύθυνση , ποδοσφαιριστές όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας !
— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015

Δεν έχω εκφράσει καμία απογοήτευση Αυτός είναι ο λόγος που έκανα αυτές τις τοποθετήσεις. Έχω απόλυτη πίστη στην κοινή μας προσπάθεια !
— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015

Σχετικά άρθρα