Το παλάτι σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ στην Καλιφόρνια (Τι να τα κάνεις τόσα δωμάτια πια έλεος!)

9 Αυγούστου 2015

Η λατίνα super star ξεχωρίζει τόσο για τις φωνητικές τις ικανότητες, όσο και για τη μοναδική της εμφάνιση. Τόσο επί σκηνής σε διάφορες συναυλίες της, όσο και σε βίντεο κλιπ ή φωτογραφίσεις, καταφέρνει κάθε φορά να κάνει το ανδρικό κοινό να παραμιλά.

Η Jennifer Lopez όμως, έχει φροντίσει να επενδύσει όπως φαίνεται πολύ σωστά τα χρήματα που έχει κερδίσει όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται μπροστά στα φώτα.

Ακριβώς όπως συννέβη στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, το οποίο ξεχωρίζει για την απίστευτη χλιδή του και σίγουρα θα σας αφίησει άφωνους. 

Αυτό διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο και τεράστιο κήπο για να παίζουν τα δυο της παιδιά. Χτίστηκε το 1930 και απέχει 20 λεπτά περίπου από το κέντρο του Malibu.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κατόπιν δείτε το εσωτερικό του στις φωτογραφίες, που ακολουθούν:
item0.rendition.slideshowHorizontal.jennifer-lopez-california-house-01_c76a0item1.rendition.slideshowHorizontal.jennifer-lopez-california-house-02_e4773

item3.rendition.slideshowHorizontal.jennifer-lopez-california-house-04_25268item2.rendition.slideshowHorizontal.jennifer-lopez-california-house-03_73860item4.rendition.slideshowHorizontal.jennifer-lopez-california-house-05_c6cac (1)


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ