Γουάιτ: ««Με εντυπωσίασαν ο Άρης και ο κόσμος του»

Ο Οκάρο Γουάιτ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, δείχνει ανυπόμονος για τη νέα σεζόν και μιλώντας στο arisbc.gr περιγράφει τον εαυτό του, μιλά για τους λόγους που τον έκαναν να πει το “ναι” και στέλνει το μήνυμα για τη σεζόν που έρχεται.
Αναλυτικά:
Τι σε ώθησε να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΑΡΗ;
«Το ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, παράδοση και τίτλους. Μίλησα με τον ατζέντη μου, έψαξα πολλά πράγματα για τον ΑΡΗ και πήρα την απόφαση να υπογράψω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό και θα το δείξω στην πράξη όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας».
Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με την απόκτησή σου…
«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Μπήκα στο youtube και είδα βίντεο με τους φιλάθλους της ομάδας και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Είμαι παίκτης που «δένεται» με τον κόσμο και στην περίπτωσή μου δεν είναι κοινότυπο ότι το γεμάτο γήπεδο μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση».
Τι πληροφορίες συγκέντρωσες για τον ΑΡΗ;
«Εντυπωσιάστηκα από την πλούσια ιστορία του. Είναι ένας σύλλογος που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και μάλιστα τρεις ευρωπαϊκούς. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό σημείο, πληροφορήθηκα ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια, υπάρχει προοπτική και το ρόλο του έπαιξε και ο κόσμος».
Η συμμετοχή στο Eurocup ήταν παράγοντας για να πεις το «ναι»;
«Ήθελα να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά στη… σωστή ομάδα! Είχα κι άλλες προτάσεις, όμως επέλεξα αυτή του ΑΡΗ γιατί με κέρδισαν τα πράγματα που έμαθα για την ομάδα».
Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Okaro White;
«Έναν παίκτη που παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό και δίνει πολλή ενέργεια στην ομάδα. Θέλω να έχω συμμετοχή σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού κι αυτό είναι κάτι που συζήτησα με τον κόουτς, στη συνομιλία που είχαμε. Τα υπόλοιπα θα τα δει ο κόσμος στο γήπεδο».
Ανυπομονείς να έρθεις στη Θεσσαλονίκη;
«Κατ’ αρχήν, να πω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα έρθω στην Ελλάδα. Ήρθα πριν από δύο χρόνια, όταν το Florida State έδωσε δύο φιλικά εναντίον της Εθνικής Ελλάδας (σ.σ. στο πρώτο η Εθνική κέρδισε 87-75 και ο White είχε 9 πόντους). Στις λίγες μέρες που μείναμε στη χώρα σας, οι εντυπώσεις μου ήταν εξαιρετικές. Ανυπομονώ να ξαναέρθω, αυτήν τη φορά για ολόκληρη τη σεζόν».
Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον ΑΡΗ και περιμένω να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα που είδα στα βίντεο. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να παίξω σκληρά. Ως ομάδα το πρώτο ζητούμενο είναι να βρούμε τη χημεία μας, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο. Όταν έχεις παίκτες με ενέργεια, μπορείς να καλύψεις κάποιες αδυναμίες. Πιστεύω θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα αρέσει στον κόσμο».

Σχετικά άρθρα