Λοτζέσκι: «Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση»

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για τη χαρά του μετά τη έλευση του τρίτου του γιου ενώ αναφέρθηκε στη νέα σεζόν με τους «ερυθρολεύκους».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube:

Για το νέο μέλος της οικογένειάς του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον ερχομό του νέου μωρού. Το όνομά του είναι Τζάκσον και είναι υγιής. Όλα πήγαν καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έγινε εδώ στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να ζήσουμε την πενταμελή μας οικογένεια».

Για το αν είναι… μισός Έλληνας ο τρίτος γιος του: «Ναι, ίσως να αποφασίσουμε για το διαβατήριο. Δεν το ξέρω…».

Για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού και τους στόχους της ομάδας: «Προφανώς, πολλά παιδιά έφυγαν. Τους εύχομαι καλή τύχη στην νέα τους ομάδα. Όσο για εμάς, πολλοί καλοί νέοι παίκτες ήρθαν. Γνωρίζω τους περισσότερους και νομίζω πως όλοι ξέρουν για τον Ολυμπιακό, ότι δεν είναι το πόσο σπουδαίοι είναι οι παίκτες, αλλά το πώς παίζουμε μαζί. Με το πάθος που έχουμε. Νομίζω ότι θα είμαστε καλά. Θα είμαστε καλή ομάδα φέτος κι αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί σε μερικές εβδομάδες».

Για τη ζήτηση των εισιτηρίοων διαρκείας, εν όψει της νέας σεζόν: «Είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι δείχνετε εκτίμηση για ό,τι έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Προφανώς και όσο καλύτερα παίζουμε, τόσο πιο πολύ χαρούμενοι είμαστε να παίζουμε μπροστά σας. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Απ’ όταν ήρθα εδώ είναι υπέροχα και ανυπομονώ για μία καλή σεζόν».


Σχετικά άρθρα