«Έφαγε» την Καρνέιρο ο Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο δεν συγχώρησε στη γιατρό της Τσέλσι την πρωτοβουλία της να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Αζάρ χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έγινε έξαλλος όταν η γιατρός των “μπλε” έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ που είχε τραυματιστεί, χωρίς πρώτα να τον ρωτήσει. Βλέπετε ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Σουόνσι με το σκορ στο 2-2, ενώ οι μπλε αγωνίζονταν για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κουρτουά και από τη στιγμή που θα έμπαιναν οι γιατροί της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, η Τσέλσι θα έπρεπε έτσι να μείνει με 9 παίκτες στο γήπεδο. 

Ο Μουρίνιο εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα για ποιο λόγο εκνευρίστηκε τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι, είτε είσαι προπονητής είτε γιατρός είτε φυλαρούχας είτε απλός γραμματέας της ομάδας στον πάγκο. Δεν γίνεται να τρέχεις έτσι στο γήπεδο και να μην καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να βγει για λίγο ο παίκτης από τη στιγμή που ήδη ήμασταν με δέκα. Ήμουν σίγουρος ότι ο Αζάρ απλά ήταν κουρασμένος και χτύπησε ελάχιστα και δεν χρειαζόταν βοήθεια από τη γιατρό, γι’ αυτό ήμουν έξαλλος”.

Εν τέλει ο “Special One” έθεσε εκτός ομάδος την Έβα Καρνέιρο κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αποτελεί μέλος του ιατρικού επιτελείου της Τσέλσι στους αγώνες, δεν θα καταλύει με την αποστολή στα ξενοδοχεία και δεν θα παραβρίσκεται στις προπονήσεις, όμως θα συνεχίσει να εργάζεται για την ομάδες προσφέροντας τις ιατρικές της υπηρεσίες εκτός αγώνων.

Σχετικά άρθρα