Οι λύσεις του Σίλβα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια για τις καλύτερες επιλογές στις θέσεις που έχει κριθεί ότι χρειάζεται ενίσχυση,με τον Μάρκο Σίλβα να έχει ήδη δώσει στη διοίκηση τις επιλογές του για την περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι πρώτοι στόχοι ή για το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου εκ των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο Βραζιλιάνος Σεμπά της Εστορίλ είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον τεχνικό του Ολυμπιακού καθώς εκείνος τον είχε επιλέξει από την Πόρτο όταν ήταν στον πάγκο της τωρινής ομάδας του 23χρονου εξτρέμ που παίζει και στις δύο πλευρές. Εφόσον δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Ερνάνι που ήταν η βασική επιδίωξη, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Σεμπά που είχε κάνει εξαιρετικό ματς τον περασμένο Οκτώβρη εναντίον του Παναθηναϊκού στο 2-0 της Πορτογαλίας για το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο στόπερ Γιοχάν Ταβάρες είναι επίσης ένας παίκτης εμπιστοσύνης του Σίλβα από τη θητεία του στην Εστορίλ, με τον Ολυμπιακό να τον ΄χει στα υπόψιν εδώ και καιρό εφόσον δεν προχωρήσει κάποια μεταγραφική προτεραιότητα για τη θέση του βασικού σέντερ μπακ. Οι ερυθρόλευκοι επιμένουν για τον Κολομβιανό Έντερ Μπαλάντα της Ρίβερ και έχουν προσφέρει 2 εκ. ευρώ για τη συνιδιοκτησία του παίκτη, ενώ εξετάζουν και άλλες προτάσεις πανάκριβων στόπερ όπως του Αντερλάν Σάντος, του Άλεξ, του Ρολάντο, του Ανχελέρι κ.α.
Για το κέντρο και την περίπτωση πώλησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, η οποία πάντως υποχωρεί μετά την ανακοίνωση της Φενέρ ότι αποσύρεται, ο Ολυμπιακός έχει πρόταση για τον Τιμπά της Μπράγκα, παίκτη που επίσης ξέρει καλά και έχει θετική άποψη ο Μάρκο Σίλβα.
Στην Αργεντινή υπάρχει σενάριο για τον 26χρονο αριστερό μπακ της Σαν Λορέντσο, τον Εμάνουελ Μας, για τον οποίο λέγεται ότι ο Ολυμπιακός δίνει γύρω στα 3 εκ. ευρώ σε περίπτωση που χρειαστεί βασική λύση για τη θέση του Μασουακού.

Σχετικά άρθρα