«Προτάσεις για Μπαλάντα και Μας»

Για προσφορές του Ολυμπιακού και επαφές σε εξέλιξη ώστε να αποκτήσει ο ελληνικός σύλλογος τον Έντερ Μπαλάντα και τον Εμάνουελ Μας κάνουν λόγο στην Αργεντινή.

Για τον Κολομβιανό Μπαλάντα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι γνωστό εδώ και μέρες, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή να κάνουν λόγο για πρόταση 2 εκ. ευρώ από τους ερυθρόλευκους στη Ρίβερ Πλέιτ ώστε να αποκτηθεί το 50% των δικαιωμάτων του 22χρονου άσου. Η Ρίβερ φέρεται να ζητάει 5 εκ. ευρώ για να δώσει τον παίκτη και η εκτίμηση είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν σοβαρές πιθανότητες να κάνουν τη μεταγραφή.

Το όνομα του Εμάνουελ Μας προέκυψε εσχάτως για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον 26χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ της Σαν Λορέντσο, ο οποίος αγωνίζεται την τελευταία διετία στο σύλλογο και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016. Ο Μας είναι πάντοτε βασικός, με 5 γκολ και 7 ασίστ στην ομάδα της Αργεντινής που λέγεται ότι έχει δεχτεί προσφορά 3 εκ. ευρώ από τους ερυθρόλευκους. Η περίπτωσή του συνδέεται με το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον από την Ιταλία και ειδικά από Ίντερ και Ρόμα για τον Αρτούρ Μασουακού.

Σχετικά άρθρα