Μπουονανότε: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ»

Από τα πιο επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή του Ντιέγκο Μπουονανότε στην ΑΕΚ! «Αισθάνομαι ήδη παίκτης της ΑΕΚ», δήλωσε ο ίδιος ο Αργεντινός άσος στην ιστοσελίδα “aek365” και προανήγγειλε την άφιξή του στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πότε θα συμβεί αυτό. Ο Μπουονανότε μίλησε για τους οπαδούς της “Ένωσης” τονίζοντας πως θέλει να τους δει στο αεροδρόμιο και ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει για τη νέα, όπως όλα δείχνουν, ομάδα του.

«Έχουμε τελειώσει τη συμφωνία μας με τη Γρανάδα και τη συμφωνία μας με την ΑΕΚ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να μπορέσω να ταξιδέψω στην Αθήνα. Αισθάνομαι όμως ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Έχω μάθει ότι είναι πολύ ενθουσιώδεις με την ομάδα. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Θέλω να τους δω στο αεροδρόμιο, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είμαι στην Αθήνα».

Για τα όσα γνωρίζει για την ΑΕΚ: «Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα που θέλει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Έχω μιλήσει με πολλούς Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ γι’ αυτόν τον σύλλογο. Έχω δει το Ολυμπιακό Στάδιο και το αθλητικό κέντρο και ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα