ΣεΜΠΑλαΝΤΑκόστα!

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για να κλείσει το ρόστερ του και έχει στρέψει την προσοχή του σε συγκεκριμένους στόχους.
Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία με την Εστορίλ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Σεμπά, με το ποσό της μεταγραφής να υπολογίζεται στα 2 εκ. ευρώ και τις δύο πλευρές να συζητούν λεπτομέρειες για τη συμφωνία. Ο Σεμπά δεν είναι στην αποστολή της Εστορίλ για το ματς με την Μπενφίκα και αναμένεται άμεσα να ταξιδέψει για την Αθήνα ώστε να υπογράψει. Το θέμα του Ερνάνι δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί τελικά ο Σεμπά για τη θέση του ακραίου επιθετικού.
Για το κέντρο της άμυνας ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ρίβερ Πλέιτ ώστε να αποκτήσει τον 22χρονο Κολομβιανό Έντερ Μπαλάντα. Στην Αργεντινή και στην Κολομβία αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι είναι σε διαπραγματεύσεις, με την Ρίβερ να μελετά την προσφορά του Ολυμπιακού για συνιδιοκτησία με αντάλλαγμα 2 εκ. ευρώ.
Μια άλλη περίπτωση που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Πορτογάλος στόπερ Μανού Ντα Κόστα που ανήκει στην Σίβασπορ και έχει αγωνιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Για τον 29χρονο αμυντικό γίνονται επίσης επαφές από πλευράς ερυθρόλευκων και είναι μια περίπτωση που επίσης μπορεί να τελειώσει άμεσα.
Ο Εμάνουελ Μας της Σαν λορέντσο απασχολεί τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνας αλλά η ομάδα του θέλει περισσότερα από τα 3 εκ. ευρώ που φέρεται να έχει προσφέρει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα