Πάει για Κασάμι η Φιορεντίνα, Άρσεναλ για Ρομπέρτο!

Η Φιορεντίνα εξακολουθεί να έχει στη μεταγραφική λίστα της τον Παϊτίμ Κασάμι, με τον Ελβετό μέσο του Ολυμπιακού να έχει προταθεί εδώ και καιρό στους «βιόλα» από τον Μίνο Ραϊόλα.
Η ιταλική ομάδα έκλεισε τη μεταγραφή του Κάλινιτς και τώρα θέλει να αποκτήσει κεντρικό χαφ, με το ενδιαφέρον για τον Κασάμι να’ χει αναθερμανθεί τις τελευταίες ημέρες και να θεωρείται πολύ πιθανή η μετακίνησή του από τον Πειραιά στην Φλωρεντία.
Σημερινά δημοσιεύματα ιστοσελίδων που ασχολούνται με την Φιορεντίνα κάνουν λόγο για νέες συζητήσεις μέσω Ραϊόλα ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τη μεταγραφή του Κασάμι που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μάρκο Σίλβα.
Εν τω μεταξύ προσφορά ύψους 4,3 εκ. λιρών στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρομπέρτο έκανε η Άρσεναλ, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Marca!
H ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι η Άρσεναλ ψάχνει έναν τερματοφύλακα για να κάνει ισχυρό δίδυμο με τον Πετρ Τσεχ, καθώς ο Νταβίντ Οσπίνα είναι προς αποχώρηση θεωρώντας ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής πίσω από τον διεθνή Τσέχο που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός δεν δίνει τον Ρομπέρτο με αυτά τα χρήματα και αξιώνει 6 εκ. λίρες.

Σχετικά άρθρα