Οι οπαδοί ρωτούν, ο Ρικάρντο Κόστα απαντά!

Στις ερωτήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι μόνο θα απαντήσει μέσω twitter ο Ρικάρντο Κόστα την Δευτέρα.
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:
Στο παλμαρέ του υπάρχουν τρεις συμμετοχές σε Μουντιάλ, ένα Champions League, ένα Κύπελλο UEFA, πρωταθλήματα σε Πορτογαλία και Γερμανία και ποδοσφαιρικές εμπειρίες μιας ζωής. Ο λόγος του έχει ξεχωριστή βαρύτητα.
Ο Ρικάρντο Κόστα λίγο πριν τις αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι για τα Play Offs του Europa League, αλλά και τη σέντρα στη Super League θ’ αφήσει για μια ώρα την προπόνηση και θα καθίσει μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή για ν’ απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις.
Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο επόμενος καλεσμένος στις ζωντανές συνεντεύξεις μέσα από τον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Twitter. Τη Δευτέρα 17.08, στις 13:00 ο Ρικάρντο Κόστα θ’ αναλάβει να… διαχειριστεί το Twitter απαντώντας μέσα σε 140 χαρακτήρες στις απορίες που εσείς θα του θέσετε.
Για να λάβετε μέρος στη συνέντευξη κάνετε follow τον λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στείλτε μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής (16.08) τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας το ειδικό hashtag #askCosta. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν κι ο Ρικάρντο Κόστα θα τις απαντήσει ζωντανά την Δευτέρα (17.08) στις 13:00.

Σχετικά άρθρα