Μαθητές φωνάζουν: Μας κλέβετε τα όνειρά μας!

17 Μαΐου 2013

Παιδιά, μαθητές, γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές, έγιναν όλοι μία γροθιά χθες το απόγευμα, στη Λέσβο, και βροντοφώναξαν προς την τρικομματική του Αντώνη Σαμαρά: «Μας κλέβετε τα όνειρά μας!».


Εκατοντάδες πολίτες από κάθε γωνιά της Λέσβου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του νησιού και συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Σαπφούς στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στέλνοντας έναν βροντερό  μήνυμα προς την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, για την πολιτική της στο χώρο της Παιδείας και όχι μόνο.


«Θέλουμε σχολεία…   όχι φυλακές… Η πολιτική της συγκυβέρνησης  ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, οδηγεί την Ελληνική ύπαιθρο στην ερήμωση και στην εξαθλίωση. Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στη μόρφωση» ανέφεραν οι γονείς των μαθητών.


Οι διαδηλωτές μετά τις ομιλίες στην πλατεία Σαπφούς, εξέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας και αφού πραγματοποίησαν πορεία στο λιμάνι της Μυτιλήνης, κατευθύνθηκαν  προς την Περιφερειακή Διεύθυνση  Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, όπου και το παρέδωσαν.


Το αξιοσημείωτο κατά τη διάρκεια της πορείας στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ήταν ότι στα μπαλκόνια των ξενοδοχείων βγήκαν Τούρκοι τουρίστες, οι οποίοι χειροκροτούσαν τους διαδηλωτές!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +11370+3163 - adTechUnit 9
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...