Επίθεση Λαφαζάνη στην κυβέρνηση

14 Αυγούστου 2015

Αφορμή για νέα επίθεση στην κυβέρνηση έδωσαν στον Παναγιώτη Λαφαζάνη οι νομοθετικές βελτιώσεις που ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. 

"Δεν ξέρω εάν λυπάμαι ή ντρέπομαι για τον κ. Μάρδα και για την κυβέρνηση", υποστήριξε σε παρέμβασή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "αλλάζοντας τον τίτλο δεν γίνεται συνταγματικό το νομοσχέδιο". 

"Όλο το μνημόνιο είναι συνταγματική εκτροπή, παραβιάζει και κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής" υποστήριξε εν συνεχεία ο κ. Λαφαζάνης. "Δεν υφίσταται σ' αυτή τη χώρα Δημοκρατία" συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας ότι "λυπάμαι για την κυβέρνηση".

Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει Δημοκρατία, υπάρχει Δικτατορία της ευρωζώνης. Ο κ Παπανδρέου ξεκίνησε με το 'λεφτά υπάρχουν' και ψήφισε Μνημόνιο, ο κ. Σαμαράς το ίδιο και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε αντιμνημονιακούς αγώνες και ψήφισε μνημόνιο, είπε μεταξύ άλλων ο κ Λαφαζάνης. 

Κατέληξε λέγοντας ότι «κάποιοι θα γκρεμίσουν αυτή τη νέα Δικτατορία  γιατί υπάρχει εναλλακτική λύση στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μονόδρομος στην Ελλάδα».

Δείτε την παρέμβαση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:


Real.gr Λαφαζάνης από realmedialive 

Πηγή: real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...