Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως

14 Αυγούστου 2015

Εντός της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για το θάνατο του 71χρονου στις Μοίρες, το πτώμα του οποίου βρήκε χθες το μεσημέρι η κόρη του, βουτηγμένο στο αίμα

Την ίδια ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες, καθώς καλούνται για κατάθεση τόσο συγγενικά πρόσωπα του 71χρονου όσο και άτομα του περιβάλλοντός του, προκειμένου οι αστυνομικοί να βρουν την άκρη στο κουβάρι του μυστηρίου που καλύπτει το θάνατο του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος φέρει τρία σοβαρά χτυπήματα στο σώμα του, με αιχμηρό αντικείμενο και πιθανότατα μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν η κόρη του 71χρονου, ανήσυχη επειδή δεν μπορούσε να εντοπίσει τον πατέρα της στο τηλέφωνο, έσπευσε στο σπίτι του στις Μοίρες, όπου και βρήκε τον πατέρα της νεκρό, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ξαπλωμένο στο κρεβάτι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φονικό όπλο – το μαχαίρι στην συγκεκριμένη περίπτωση – δεν βρέθηκε στο σπίτι του 71χρονου ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη πάλης.

Μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ από τις Μοίρες που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν το θάνατο του 71χρονου και λίγο αργότερα κατέφθανε ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ αλλά και ο ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία, με τις ενδείξεις να στρέφονται στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Η σορός μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο, ενώ αστυνομικοί εξακολουθούν να συλλέγουν στοιχεία και να παίρνουν καταθέσεις για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...