«Γνωστός παντού ο Ολυμπιακός» (video)

O γιος του Μίλτον Βιέρα μίλησε για τον Ολυμπιακό στο περιθώριο του φιλικού με το Κατάρ.

Συνέντευξη στο Olympiacos TV έδωσε ο Μάξι Βιέρα, γιος του παλιού άσου των ερυθρόλευκων Μίλτον Βιέρα, ο οποίος εργάζεται στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας του Κατάρ.

Το σχετικό θέμα στο σάιτ του Ολυμπιακού:

«Ο Μίλτον Βιέρα μεγαλούργησε με την φανέλα του Ολυμπιακού από το 1972 έως το 1977 κατακτώντας 3 Πρωταθλήματα (1973, 1974, 1975) και 2 Κύπελλα Ελλάδος (1973, 1975). Αρκετές δεκαετίες μετά, ο γιος του Μαξιμιλιάνο βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας του Κατάρ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νταμπλούχους Ελλάδος και την χώρα μας στο Olympiacos TV.

Ο 46χρονος, «Μάξι» στον απόηχο του φιλικού των δύο ομάδων στην Ζυρίχη αναφέρθηκε στους δεσμούς της οικογένειάς του με τους Πειραιώτες και την Ελλάδα, στο μεγαλείο του Ολυμπιακού, αλλά και για την στενή σχέση που συνεχίζει να έχει με την χώρα μας.

«Ο πατέρας μου είναι ο Μίλτον Βιέρα, εγώ είμαι ο Μαξιμιλιάνο Βιέρα, ο γιος του Μίλτον. Ο πατέρας μου έπαιξε πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και μιλάμε πάντα με την Ελλάδα, με τους φίλους που έχουμε. Αγαπάμε την Ελλάδα και έχουμε πολύ καλούς φίλους ακόμα. Πάμε στην Ελλάδα διακοπές. Η Ουρουγουάη είναι πολύ μακριά από την Ελλάδα και δεν είναι εύκολο να πάμε, μα όταν μπορούμε πάμε».

Για το πόσο ιδιαίτερο ήταν το φιλικό με τον Ολυμπιακό για την ομάδα του Κατάρ: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Τον ξέρουν στην Ευρώπη, τον ξέρουμε εμείς. Για το Κατάρ είναι η ευκαιρία να παίξει κόντρα σε καλές ομάδες, καλύτερες από τις εθνικές ομάδες που παίζουμε εμείς στην Ασία και αυτό κάνει τους παίκτες που έχουμε να παίζουν δύσκολα ματς».

Για το αν είναι χαρούμενος που ξαναβρίσκει τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι παντού στην Ουρουγουάη. Όλοι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό, μιλάνε για τον Ολυμπιακό, λένε για την Ελλάδα. Οι φίλοι μου αγαπάνε την Ελλάδα και πάνε γιατί εγώ τους λέω να πάνε στην Ελλάδα διακοπές και τώρα έχω την ευκαιρία να είμαι με τον Ολυμπιακό πάλι σε ένα γήπεδο».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Μαξιμιλιάνο Βιέρα:

Σχετικά άρθρα