Δίπλαρος: «Είμαι μικρός και θα μάθω»

Λίγο μετά το επίσημο τέλος της σχέσης του με την ΑΕΚ, ο Νίκος Δίπλαρος πήρε θέση για πρώτη φορά για τη περίφημη δήλωσή του.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δίπλαρου:

“Τις ημέρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στη συνέντευξη που παραχώρησα και την απόφαση της ΚΑΕ ΑΕΚ να ακυρώσει τη συμφωνία μας, προτίμησα να μείνω σιωπηλός και να σκεφτώ.

Θα ήταν πολύ εύκολο να διαψεύσω όσα δήλωσα ή να επιχειρήσω να διορθώσω τις κακές εντυπώσεις , ρίχνοντας ευθύνες οπουδήποτε αλλού προκειμένου να σώσω το τομάρι μου.

Ωστόσο οι αρχές που έλαβα από την οικογένεια μου, επέβαλλαν πάντα να μη σκέφτομαι με εγωιστικό τρόπο και να αναγνωρίζω τα λάθη μου. Γιατί το λάθος στην προκειμένη περίπτωση είναι δικό μου και μόνο.

Δεν φταίει ούτε ο δημοσιογράφος, ούτε η ομάδα, ούτε πολύ περισσότερο ο κόσμος της ΑΕΚ που διάβασε μια απερίσκεπτη δήλωση στην οποία εμφανίστηκα σαν να προσπαθώ να χρησιμοποιώ την ΑΕΚ ως σκαλοπάτι, ενώ ακόμα δεν έχω αποδείξει τίποτα στην καριέρα μου , που μόλις ξεκινά.

Παρακαλώ, τώρα που η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας μας, και δεν έχω απολύτως τίποτα να κερδίσω, όπως δεχθείτε την ειλικρινή συγνώμη μου για το φραστικό λάθος μου. Είμαι ακόμα μικρός αλλά θα μάθω από αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο , τον coach Σάκοτα και το ΔΣ της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκαναν με την πρόταση συνεργασίας, και παράλληλα να απολογηθώ που τους έφερα σε δύσκολη θέση.

Ο κώδικας ηθικής που μάθαμε από παιδιά σε αυτή την οικογένεια, μου επιβάλλουν να επιστρέψω και την προκαταβολή που είχα λάβει προ καιρού από τον κ.Αγγελόπουλο διότι αυτά τα χρήματα δεν τα εργάστηκα και δεν τα δικαιούμαι.

Παράλληλα ζητώ συγνώμη και από τον κόσμο του μπάσκετ, που μόλις μια εβδομάδα μετά την πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας μου, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, απασχόλησα για λάθος λόγους.

Με σεβασμό

Νίκος Δίπλαρος”.

Σχετικά άρθρα