Μποχωρίδης: «Πρωτάθλημα και Final 4»

Τον στόχο της σεζόν έθεσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος είπε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει πέρα από το πρωτάθλημα, να βρεθεί και στο Final 4 του Βερολίνου.
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πράσινη» μίλησε για την πρώτη του σεζόν στο τριφύλλι, για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα αλλά και για τη συνεργασία του με τους Διαμαντίδη και Καλάθη.
Αναλυτικά:
Για την απώλεια του πρωταθλήματος: «Στο κρίσιμο σημείο της σεζόν δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν είχαμε ρυθμό, ενώ μέσα σε όλα ήρθαν οι απουσίες του Γκιστ και του Παππά και μας αποσυντόνισαν. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο κρίσιμο σημείο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».
Για τι έμαθε στην πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Έμαθα πώς είναι να βρίσκεσαι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να ζεις και να προπονείσαι με μεγάλους παίκτες. Η πρώτη μου χρονιά ήταν μεγάλο σχολείο και έμαθα πολλά πράγματα που θα μου φανούν χρήσιμα για τη συνέχεια. Έχω μεγάλο κίνητρο να δουλέψω σκληρά για να εμφανιστώ καλύτερος».
Για τους στόχους του: «Θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα πάρω από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Είναι ξεχωριστός σαν προσωπικότητα, έχω να μάθω πολλά από εκείνον κι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Και φυσικά θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε πολύ στην Ευρώπη. Με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι και την ανάλογη προσπάθεια πιστεύω πως θα καταφέρουμε να είμαστε στο Βερολίνο. Είναι όμως πολύ νωρίς και πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα».
Για τις μεταγραφές που έγιναν: «Η ομάδα ενισχύθηκε με πολύ καλούς παίκτες, που έχουν εμπειρία από το ΝΒΑ. Ραντούλιτσα και Κούζμιτς μπορούν να κάνουν τη διαφορά κοντά στο καλάθι, ο Καλάθης θα προσθέσει ποιότητα, ταχύτητα και θα βοηθήσει τον Διαμαντίδη, ενώ για τον Πάβλοβιτς το γεγονός ότι έπαιζε για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ τα λέει όλα».
Για τη συνεργασία με Διαμαντίδη και Καλάθη: «Μόνο ευτυχισμένο μπορεί να σε κάνει μια τέτοια συνεργασία. Ο Διαμαντίδης είναι σαν προπονητής στο γήπεδο για μας τους νεότερους, ενώ με την προσθήκη του Καλάθη θα γίνει καλύτερη η ομάδα. Όταν δουλεύεις με τους καλύτερους, βελτιώνεσαι κι εσύ».

Σχετικά άρθρα