Παραιτήθηκε για να μην πάει φυλακή ο Μπλάτερ!

Ο Μισέλ Πλατινί… προέτρεψε τον Σεπ Μπλάτερ να παραιτηθεί από την προεδρία της FIFA, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαινε στην φυλακή, λόγω των σκανδάλων διαφθοράς που έχουν πλήξει την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αυτό αποκάλυψε η εφημερίδα «De Volkskrant», με τον Γάλλο παράγοντα να μην σχολιάζει κάτι!

«Ο Πλατινί έτρωγε μαζί με τον αδερφό μου, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και του είπε: “Ο Σεπ πρέπει να παραιτηθεί πριν τις εκλογές, ειδάλλως θα πάει φυλακή”», τόνισε στην συγκεκριμένη εφημερίδα ο Ελβετός πρώην παράγοντας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!

Να θυμίσουμε ότι ο Σεπ Μπλάτερ κατάφερε να επανεκλεγεί πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, παρότι υπήρχαν αποκαλύψεις υπό την μορφή… χιονοστιβάδας για παραβατική συμπεριφοράς μελών της FIFA. Τείκά, μετά από λίγες μέρες αποφάσισε να παραιτηθεί, αφού φαίνεται πως δέχθηκε αφόρητες πιέσεις.

Αυτές οι δηλώσεις αποδεικνύουν ότι οι σχέσεις του Μισέλ Πλατινί με τον Σεπ Μπλάτερ ποτέ δεν ήταν απόλυτα «αγαστές»! Από την πλευρά του ο πρόεδρος της UEFA δεν θέλησε να σχολιάσει την παραπάνω είδηση. Απλά ανέφερε ότι τέτοιες δηλώσεις έχουν απλά στόχο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά θέματα που αντιμετωπίζει η FIFA…

Σχετικά άρθρα