Θρίαμβος για τη Ντόρτμουντ

Διαβάστε ακόμα:
Η Σάλκε… άλωσε την Βρέμη!
Με τον καλύτερο… τρόπο ξεκίνησε η Ντόρτμουντ το πρωτάθλημα στην Γερμανία, καθώς θριάμβευσε στην έδρα της με 4-0 της Γκλάντμπαχ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να παίζει σε όλο τον αγώνα! Δυο γκολ πέτυχε ο Μκχιταριάν!
Η γηπεδούχος πέρυσι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη Μπουντεσλίγκα, αλλά φέτος στον πρώτο της ματς για το πρωτάθλημα «πετούσε»… φωτιές! Είναι χαρακτηριστικό πως η Ντόρτμουντ είχε κάνει το 3-0 στο 33’ και από ένα σημείο και μετά, οι παίκτες της έριξαν… στροφές, έχοντας κλειδώσει τη νίκη, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο.
Μόλις στο 15’ ο Ρόις πέτυχε το 1-0, εκτελώντας ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 2-0 έγινε από τον Ομπαμεγιάνγκ στο 21’ και στο 33’ σκόραρε ο Μκχιταριάν. Ο Αρμένιος άσος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με γκολ στο 50’!
Οι συνθέσειςΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Γκουντογκάν, Μκχιταριάν, Ρόις (78’ Καμπλ), Καγκάβα (85’ Μπέντερ), Ομπαμεγιάνγκ (78’ Ράμος).ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Βεντ, Κρίστενσεν, Σουλτς, Γιάντσκε, Τσάκα (79’ Νταούντ), Στιντλ, Τραορέ (65’ Χέρμαν), Τζόνσον, Ράφαελ, Ντρμιτς (67’ Αζάρ).

Σχετικά άρθρα