Στις 21 Αυγούστου η εκδίκαση της «πράσινης» έφεσης στο CAS

Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS) για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πράσινοι είχαν ασκήσει έφεση στο CAS κατά της πρώτης απόφασης που εκδόθηκε στις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με την οποία επετράπη στους Ερυθρόλευκους να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ως κάτοχοι του ελληνικού πρωταθλήματος. Η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου και οι Πράσινοι δεν χάνουν τις ελπίδες τους για ανατροπή των δεδομένων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιουλίου είχε συζητηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA η προσφυγή του Τριφυλλιού εις βάρους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ εις βάρος των Πειραιωτών αλλά και του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης με αφορμή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν από την ελληνική δικαιοσύνη για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνων οι πρόεδροι των τριών ομάδων.

Σχετικά άρθρα