Πλησιάζουν Ντα Κόστα και Σεμπά

Όλες οι πληροφορίες θέλουν να είναι πια θέμα χρόνου η επισημοποίηση των μεταγραφών του Μανού Ντα Κόστα και του Σεμπά στον Ολυμπιακό.
 
Ο Πορτογάλος στόπερ με τις μαροκινές ρίζες δεν ήταν στην αποστολή της Σίβασπορ για το παιχνίδι με την Γαλατά, αμέσως μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του για συμφωνία με τον Ολυμπιακό.
 
Ο Ντα Κόστα αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τον Ολυμπιακό να γίνεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 29χρονου στόπερ μετά από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. 
 
Ο Σεμπά είναι στην αποστολή της Εστορίλ για τον αποψινό αγώνα με την Μπενφίκα για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι αμέσως μετά θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να μπει άμεσα στις προπονήσεις.
 
Στην Αργεντινή εξακολουθούν να κάνουν λόγο για επαφές Ολυμπιακού-Μπελγκράνο για τον Λουτσιάνο Λόλο, την ώρα που η Ρίβερ ανακοίνωσε πως δεν πωλείται παίκτης της – άρα ούτε ο Έντερ Μπαλάντα – έως τον χειμώνα, εκτός αν υπάρξει κάποια σούπερ πρόταση.

Σχετικά άρθρα