Ανοιχτή γραμμή με Νιούκαστλ για Αμπέντ

Ο Παναθηναϊκός έχει (ξανα)βρει στο πρόσωπο του Μεχντί Αμπέντ τον ιδανικό μεσοεπιθετικό, που θα του δώσει λύσεις τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει όλο το πακέτο όσων ζητεί ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου για τη θέση του μέσου που αναζητούν οι Πράσινοι.

Το βασικότερο όλων ωστόσο είναι ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς γνωρίζει την ομάδα, όπως και η ομάδα γνωρίζει αυτόν. Δεδομένου ότι ο ίδιος πλέον θέλει σαν τρελός να ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού διότι στη Νιούκαστλ δεν υπολογίζεται, το πρόβλημα εντοπίζεται στη στάση που τηρεί επί του παρόντος η διοίκηση του βορειοαγγλικού συλλόγου που αξιώνει ένα ποσό άνω του ενός εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως σύμμαχος τη βούληση του ποδοσφαιριστή αλλά και τα χρονικά όρια που στενεύουν για τις «Καρακάξες», καθώς ενδέχεται να ξεμείνουν στο ρόστερ με έναν παίκτη τον οποίο δεν υπολογίζουν.

Το παζάρι μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται σε εξέλιξη και οι Πράσινοι προσπαθούν να ρίξουν την τιμή του Αμπέντ. Ακόμη υπάρχουν σκέψεις για την επίτευξη μιας διαφορετικής συμφωνίας είτε με δανεισμό είτε με μηδενική αγορά (ή έστω με λίγα χρήματα) αλλά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης (αλά Μπεργκ).

Σχετικά άρθρα