Μετράει αντίστροφα ο Εσιέν

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος εντός των επόμενων 24ωρων (ίσως και σήμερα) αναμένεται να λάβει μέρος στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Το πρόσφατο ιατρικό τσεκ έδειξε ότι ο γκανέζος αμυντικός μέσος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς, ενώ πλέον προπονείται δίχως να νιώθει ενοχλήσεις.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής ο Εσιέν έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης δείχνοντας ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ολική επάνοδό του και τη συμμετοχή σε φουλ ρυθμούς προπονήσεως μαζί με τους συμπαίκτες του. Ηδη έχει ανέβει επίπεδο και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όπου είχε μείνει πίσω.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πάντως δεν πρόκειται να πιέσουν την επιστροφή του. Ο Εσιέν αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και δεν θα θέσουν σε κίνδυνο μια ενδεχόμενη υποτροπή. Γι’ αυτό, μολονότι δηλώθηκε στη λίστα για τα ματς με την Καμπάλα, το πιθανότερο είναι να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το Τριφύλλι στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος από τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Στο καλύτερο σενάριο, κι εφόσον ο ίδιος νιώσει απόλυτα έτοιμος ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής είτε στη ρεβάνς με την Καμπάλα στις 27/8 είτε στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Καλλονή στη Λεωφόρο στις 30/8.

Σχετικά άρθρα