Νέες φωτογραφίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον σύζυγό της στην παραλία

17 Αυγούστου 2015

«Είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του κι εκείνη τον προσέχει πολύ», έχουν πει άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στην Αιδηψώ στο Peoplegreece.com, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το σύζυγό της, Απόστολο Μαντή, πριν λίγο καιρό. «Ο έρωτάς τους κρατάει από πολλά χρόνια, μια ήταν μαζί μια χώριζαν και ξανά από την αρχή. Δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλο και τελικά παντρεύτηκαν», συμπλήρωσαν.

Και να που βγήκαν αληθινοί…

Η Πρόεδρος της Βουλής, εκτός από το αυστηρό, αυταρχικό ύφος που έχει στα έδρανα είναι και γυναίκα και φαίνεται πως στις προσωπικές της στιγμές δεν το ξεχνάει.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδα Πρώτο Θέμα την Κυριακή δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες με τη μικρή εξόρμηση του ζευγαριού στην παραλία Μύλος, στη Γιάλτρα της Βόρειας Εύβοιας. Το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κι άλλες φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Απόστολου Μάντη τόσο από την παραλία όσο και από βραδινή τους έξοδο όπου βγήκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του συζύγου της.

Κοντά τους πάντα το χαριτωμένο τετράποδο που έχουν στην οικογένειά τους.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από την απόδρασή τους

zoi konstantopoulou sizigos paralia  (2) zoi konstantopoulou sizigos paralia  (3) zoi konstantopoulou sizigos paralia  (4) zoi konstantopoulou sizigos paralia  (5)

peoplegreece.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....