Εκτός δύο για Πανθρακικό

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League Ελλάδα άρχισε ουσιαστικά τη Δευτέρα o Πανθρακικός, με απογευματινή προπόνηση.
Η καλοκαιρινή προετοιμασία στην ουσία ολοκληρώθηκε με το φιλικό της Παρασκευής με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη και πλέον ο Πανθρακικός στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στην έναρξη του πρωταθλήματος, θέλοντας να εμφανιστεί πανέτοιμος στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα το ερχόμενο Σάββατο (22.08-19:15) στο ΔΑΚ.
Τη Δευτέρα η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα με μπάλα και ασκήσεις τεχνικής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και δούλεψαν στους τομείς της κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης το βάρος έπεσε στην επιθετική ανάπτυξη και δημιουργία και στα τελειώματα.
Το μεγαλύτερο μέρος του σημερινά προγράμματος ακολούθησε κανονικά ο Ίγκορ Ντε Σόουζα, ο οποίος πλέον ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν, αντίθετα, οι Βάλτερ και Ντιγκινί.
Ο Πανθρακικός θα συνεχίσει την προετοιμασία της, για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, την Τρίτη με πρωινή αλλά και απογευματινή προπόνηση.

Σχετικά άρθρα