Πρόβλημα με Κλωναρίδη, εκτός ο Τριάντα

Χωρίς τον Βίκτωρα Κλωναρίδη θα ταξιδέψει στο Μπακού ο Παναθηναϊκός. Ο νεαρός επιθετικός ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (προπονήθηκε ατομικά) και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την Καμπάλα προκαλώντας έναν σημαντικό πονοκέφαλο στον προπονητή των Πρασίνων Γιάννη Αναστασίου.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή του Παναθηναϊκού ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Παράλληλα πάντως ο κόουτς του Τριφυλλιού έστειλε μήνυμα στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος αποκλείστηκε αν και δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Ο νεαρός αμυντικός του Τριφυλλιού προ ημερών είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Σημειωτέον ότι ο Αναστασίου πήρε μαζί του τρεις γκολκίπερ (Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος) εν αντιθέσει με το ματς στο Βέλγιο εναντίον της Μπριζ που είχε συμπεριλάβει στην αποστολή τον Κοτσόλη και τον Στιλ.

Αναλυτικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Τελάντερ.

Σχετικά άρθρα