Μας και Ντε Λα Μπέγια

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση αριστερού μπακ είτε για βασική λύση εάν πωληθεί ο Μασουακού είτε για δίδυμο στη θέση με τον Γάλλο εφόσον τελικά παραμείνει στο ρόστερ.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο Ολυμπιακός μιλάει με τον 29χρονο Ισπανό Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια της Ρεάλ Σοσιεδάδ και είναι κοντά στην απόκτησή του, καθώς η ομάδα του δεν είναι αρνητική για την παραχώρησή του παρότι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.
 
Ο Ντε Λα Μπέγια παίζει τα τελευταία έξι χρόνια βασικός στη Σοσιεδάδ με 157 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ παλιότερα αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ Β και Σεβίλλη Β. 
 
Την ίδια ώρα στην Αργεντινή κάνουν λόγο για βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στη Νιούελς Ολντ Μπόις για τον Εμάνουελ Μας της Σαν Λορέντσο, με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει πρόταση 4 εκ. ευρώ στην ομάδα του 26χρονου αριστερού μπακ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζουν δημοσιεύματα των Αργεντινών.
 
Για τον Μασουακού υπάρχει πάντα το ιταλικό ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πολύ τον Γάλλο μπακ ο Λεονάρντο Ζαρντιμ στη Μονακό.

Σχετικά άρθρα