Αναστασίου: «Σοβαροί για τη νίκη σε κάθε περίπτωση»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Μπακού του Αζερμπαϊζάν για τον πρώτο αγώνα των πλέι όφ του Europa League.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε πως το τριφύλλι πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό σε κάθε περίπτωση για να πάρει τη νίκη και να γίνει πιο εύκολο το έργο της πρόκρισης στον επαναληπτικό της Αθήνας.

«Μπορεί η Καμπάλα να μην είναι κάποιο σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, όμως είναι μία ομάδα που έχει περάσει δύο γύρους στη διοργάνωση και αυτό κάτι μας δείχνει. Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

«Αυτά δεν μπορούν να μας επηρεάσουν εμάς, αφού εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν και το παιχνίδι, αφού πρόκειται για έναν αγώνα της UEFA και δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Εμείς σε κάθε περίπτωση πηγαίνουμε για τη νίκη και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό», τόνισε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα