Πέλκας: «Πλάνο και οργάνωση που μου αρέσουν»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την περσινή σεζόν που δόθηκε δανεικός αλλά και για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Ο άσος του δικέφαλου αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν αλλά και στους αγώνες με την Μπρόντι.
Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τις δύο προκρίσεις. Εγώ κοιτούσα αγώνα με αγώνα να βελτιώνομαι».
«Όταν πάρθηκε η απόφαση να πάω δανεικός το είδα ως θετικό γιατί είχε να κάνει με ομάδα του εξωτερικού. Φέτος στον ΠΑΟΚ είδα οργάνωση και ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ, με τον νέο προπονητή και με τον κ. Αρνεσεν. Είναι η ομάδα που αγαπάω και δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη. Καμιά φορά δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Αν πέρσι έμενα μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, επέλεξα να πάω στην Πορτογαλία, τα πράγματα κύλησαν έτσι όπως κύλησαν, θετικά για μένα. Οτι είναι να γίνει στη ζωή θα γίνει».
«Ακόμη είναι νωρίς. Είναι ένας νέος προπονητής στην ομάδα με δική του φιλοσοφία και ελπίζω με τον καιρό να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Το βασικό είναι να είμαστε ομάδα. Αν προσπαθούμε ο ένας για τον άλλον θα έρθουν και οι επιτυχίες».
«Η ομάδα στα παιχνίδια με την Μπρόντμπι θα παρουσιαστεί με το πρόσωπο που είχε και στα προηγούμενα ματς. Είμαστε έτοιμοι, αν δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω και τρέξουμε πολύ θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απ’ ότι ξέρω η Μπρόντμπι είναι πιο δυνατή από την Σπαρτάκ. Εμείς, ωστόσο, τα έχουμε όλα στα πόδια μας, αν δείξουμε το κατάλληλο πάθος πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:
 

Σχετικά άρθρα