Ανησυχία και θλίψη για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου!Τι συμβαίνει;

21 Αυγούστου 2015

Ανησυχία και μεγάλη θλίψη έχει δημιουργήσει στον καλλιτεχνικό χώρο η κατάσταση της υγείας του showman, Γιώργου Μαρίνου.

030214124004_4158 (480x268).jpg
(ο showman σε νεότερη ηλικία)

Ο ηθοποιός που πέρυσι είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, το τελευταίο καιρό δεν αντιμετωπίζει μόνο αναπνευστικά προβλήματα αλλά και ψυχολογικά.

γιωργακης (472x288).jpg
Όπως αναφέρει στο περιοδικό «Λοιπόν» ο επί 30 χρόνια επιστήθιος φίλος του, Βασίλης Θωμάκος ο ηθοποιός έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν θέλει επαφή και επικοινωνία με κανέναν!

«Η ζωή του στηρίζεται σε μία μάσκα οξυγόνου» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ άτομα που τον ξέρουν καλά αναφέρουν πως αυτό που τον καταρράκωσε τελείως ψυχολογικά ήταν, όταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, τον ανάγκασαν να βάλει πωλητήριο στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά και να το δώσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή.

Σ΄ αυτό το σπίτι είχε ζήσει πολλά χρόνια της ζωής του. Ήταν γεμάτα αναμνήσεις από τις δόξες και τις μοναδικές ανθρώπινες στιγμές που είχε ζήσει εκεί. Μάλιστα εισέπραξε μόνο κάποια χρήματα από την αγορά του και όχι ολόκληρο το ποσό, ενώ τα υπόλοιπα θα τα πάρει με μακροχρόνιες επιταγές, κάτι που επίσης τον έριξε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά!

Να σας θυμίσουμε πως ένα χρόνο πριν ο ηθοποιός φιλοξενούνταν στο «Σπίτι του ηθοποιού» από την Άννα Φόνσου, ενώ στην συνέχεια ,ο Σταμάτης Φασουλής τον πήγε σ’ έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας στον Γέρακα, όμως ο ηθοποιός με δική του θέληση σηκώθηκε και έφυγε. Τότε ήταν που ζήτησε να μην ασχολείται κανείς μαζί του, ενώ χάθηκε και από προσώπου γης!http://www.star.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy