Κυνηγάει «μπαμ» με Μχιταριάν η Λίβερπουλ

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Χενρίκ Μχιταριάν κυνηγάει η Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με την «Independent», οι «κόκκινοι» έχουν κάνει πρόταση ύψους 21εκ. ευρώ στη Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Αρμένιου άσου! Για τον παίκτη εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους.

Να αναφέρουμε πως ο Μπρένταν Ρότζερς έχει πει πως θέλει τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος σκόραρε και την Πέμπτη στο 4-3 κόντρα στην Οντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ! Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, η Λίβερπουλ είναι μάλιστα κοντά στην απόκτηση του Χενρίκ Μχιταριάν, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους.
Τον Φεβρουάριο ο μάνατζερ του Αρμένιου παίκτη είχε δηλώσει πως ο πελάτης του θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον διεθνή άσο αποκτήθηκε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2013 και σε 94 εμφανίσεις με τη γερμανική ομάδα μετράει 24 γκολ και 20 ασίστ.

Η Λίβερπουλ μέχρι στιγμής έχει κάνει δικούς της τους Κριστιάν Μπεντεκέ, Άνταμ Μπογκντάν, Ναθάνιελ Κλάιν, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζο Γκόμεζ, Ντάνι Ινγκς και Τζέιμς Μίλνερ!

Σχετικά άρθρα