Κράξιμο στη Δανία για Μπρόντμπι

Οργή… προκάλεσε στην Δανία και στον Τύπο της χώρας η συντριβή της Μπρόντμπι από τον ΠΑΟΚ με 5-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ! Στην ομάδα της Δανίας ασκήθηκε πολύ σκληρή κριτική, καθώς υπήρχε η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά στην Τούμπα ήρθε «βαριά» ήττα για τη Μπρόντμπι, η οποία δεν έχει ξεκινήσει άλλωστε καλά και στο πρωτάθλημα.    

Στον Τύπο της χώρας αλλά και στα sites γίνεται λόγος  για την πολύ μεγάλη διαφορά ποιότητας και ταχύτητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η «Ekstrabladet» έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ανόητους τους παίκτες και αξιολογεί τον Έρικσον με 0!.

Στην ιστοσελίδα «bt.dk» υπάρχει άρθρο που κάνει λόγο για «σφαλιάρα» στο δανέζικο ποδόσφαιρο συνολικά καθώς αποδεικνύεται πως οι παίκτες που αγωνίζονται στη χώρα δεν μπορούν να σταθούν σε διεθνές επίπεδο.

Επίσης, σε διάφορά φόρουμ, οπαδικά και μη, οι φίλαθλοι της Μπρόντμπι διαμαρτύρονται για την εμφάνιση της ομάδας τους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, αυτοί της Κοπεγχάγηε δεν άφησαν να πάει χαμένη η ευκαιρία για καζούρα!!!

Σχετικά άρθρα