Στη Σίτι με ποσό ρεκόρ ο Ντε Μπρούινε!

Ανατροπή… δεδομένων είχαμε τις τελευταίες ώρες στο φλέρτ της Μάντσεστερ Σίτι με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε, με τον γερμανικό Τύπο να αναφέρει πως επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους «πολίτες» και τη Βόλφσμπουργκ σε ποσό ρεκόρ, δηλαδή στα 70εκ. ευρώ! Την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η σούπερ μεταγραφή…

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Βέλγος άσος είχε πει ότι θέλει να μείνει στους «λύκους», κατά την διάρκεια της βράβευσης του από τη «Bild» ως ο καλύτερος παίκτης στην περσινή μπουντεσλίγκα. Τις τελευταίες ώρες φέρεται να διεμήνυσε στη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ ότι θέλει τελικά να φύγει…  

Την Παρασκευή ο γερμανικός Τύπος έγραψε πως οι «πολίτες» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την αγορά των δικαιωμάτων του Βέλγου διεθνούς μέσου με το αστρονομικό ποσό των 70 εκ. ευρώ.

Ο νεαρός ήταν εκ των κορυφαίων στην περυσινή εκπληκτική πορεία των «λύκων» στο πρωτάθλημα (2η θέση), ενώ πανηγύρισε μαζί τους και την κατάκτηση του κυπέλλου. Πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 20 ασίστ, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της γερμανικής ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στα 24 του χρόνια ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στη Μάντσεστερ Σ’ίτι, όπου θα αμείβεται με 10 εκ.ευρώ ετησίως. Παράλληλα, όμως, θα αποτελέσει και ένα σοβαρό πλήγμα για το γόητρο του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον άφησε να φύγει, σχεδόν ως αποτυχημένο, από την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2014.

Αν τελικά γίνει η μεταγραφή, τότε η Μάνστεστερ Σίτι μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο θα έχει σπάσει δύο φορές το ρεκόρ αγοράς ποδοσφαιριστή, καθώς είχε αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ αντί 61 εκ. ευρώ. Το ποσό που δαπάνησε η Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούινε μόλις που έφτασε τα 21εκ. ευρώ (το πήρε από την Τσέλσι), δηλαδή τρεις φορές λιγότερα απ’ όσα θα εισπράξει από τους «πολίτες».

Σχετικά άρθρα