Η «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

22 Αυγούστου 2015

Με τίτλο «Η καταιγίδα θα έρθει μετά τις εκλογές!» κυκλοφορεί το Σάββατο η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα «καυτά» μέτωπα με τα οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες, στην πρώτη αξιολόγηση του μνημονίου τον Οκτώβριο.

 

 

Επίσης η «Αγορά» :

 

·         φέρνει στο φως όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην παραίτηση της κυβέρνησης και τις πρόωρες εκλογές . Τις συσκέψεις στο Μαξίμου, τις πρωτοβουλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες και τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών.

·         αποκαλύπτει την εισήγηση Δραγασάκη - Τσακαλώτου στον Αλέξη Τσίπρα που άνοιξε τον δρόμο για πρόωρες κάλπες.

·         δημοσιεύει ρεπορτάζ για το πώς διαμορφώνεται ο χάρτης στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ .

 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δηλώνει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Οι διαφωνούντες δεν έχουν θέση στα ψηφοδέλτια» και του γραμματέα της  Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος τονίζει: «Κυβέρνηση συνεργασίας αν η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα».

Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ για την απαίτηση των δανειστών να προσλαμβάνονται ιδιώτες μάνατζερ στο Δημόσιο.

 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ