Η «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

22 Αυγούστου 2015

Με τίτλο «Η καταιγίδα θα έρθει μετά τις εκλογές!» κυκλοφορεί το Σάββατο η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα «καυτά» μέτωπα με τα οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες, στην πρώτη αξιολόγηση του μνημονίου τον Οκτώβριο.

 

 

Επίσης η «Αγορά» :

 

·         φέρνει στο φως όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην παραίτηση της κυβέρνησης και τις πρόωρες εκλογές. Τις συσκέψεις στο Μαξίμου, τις πρωτοβουλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες και τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών.

·         αποκαλύπτει την εισήγηση Δραγασάκη - Τσακαλώτου στον Αλέξη Τσίπρα που άνοιξε τον δρόμο για πρόωρες κάλπες.

·         δημοσιεύει ρεπορτάζ για το πώς διαμορφώνεται ο χάρτης στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος δηλώνει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Οι διαφωνούντες δεν έχουν θέση στα ψηφοδέλτια» και του γραμματέα της  Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος τονίζει: «Κυβέρνηση συνεργασίας αν η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα».

Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ για την απαίτηση των δανειστών να προσλαμβάνονται ιδιώτες μάνατζερ στο Δημόσιο.

 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)
Η Σκέψη της ημέρας
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)