Το έπαιρνε και με τους «κομμένους»!

Ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε τις επιλογές του για τη 18άδα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με όλες τις μεταγραφές που έγιναν από το εξωτερικό μετά την πρόσληψή του να είναι μέσα. Δηλαδή οι Καμπιάσο, Πάρντο, Φινμπόγκασον, Σεμπά και Ντα Κόστα. Και με τις ελληνικές μεταγραφές εκτός πλάνων για διάφορους λόγους, εκτός από τον Καπίνο. 
 
Αυτή είναι μια πρώτη ανάλυση της παρθενικής επίσημης «αποστολής» του νέου προπονητή του Ολυμπιακού. Με τους Γιαννιώτα, Πουλίδο, Κολοβό, Τζανδάρη, Γούτα να μένουν έξω.
 
Μια άλλη παρατήρηση που μπορεί να γίνει έχει να κάνει με την υπερπληρότητα του ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός. Εάν δεν υπολογίσουμε τους 18 που είναι στην αποστολή, μπορούμε να συγκροτήσουμε μια ενδεκάδα η οποία κάλλιστα θα διεκδικούσε τον φετινό τίτλο! Μην ήταν και φαβορί δηλαδή…
 
Γκολκίπερ ο Γιαννιώτης. Στην άμυνα οι Μποτία, Αυλωνίτης (με αλλαγή τον Γούτα), στα άκρα ο Σαλίνο με τον Σάλιακα. Στα χαφ ο Μανιάτης με τον Κασάμι (με αλλαγές Τζανδάρη, Ζντιέλαρ!). Μπροστά τους ο Τσόρι, στις πτέρυγες Κολοβός και Γιαννιώτας και σέντερ φορ ο Πουλίδο!
 
Δεν την λες κι άσχημη αυτή την 11άδα, την…τρίτη που έχει φέτος ο Ολυμπιακός. Γιατί παλιά λέγαμε για δύο ισάξιες 11άδες, αλλά εδώ υπάρχει και τρίτη…

Σχετικά άρθρα