«Μέσα» οι Λέοβατς, Τσίμιροτ, Αντόνις, Ζαίρο

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει την ευχέρεια να αποφασίσει ποιους από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Κροάτης τεχνικός μπορεί να μην έχει στην διάθεση του, τους Κάτσε και Κλάους Αθανασιάδη (ούτως ή άλλως δεν έπαιξε σε κανένα από τα πέντε επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την έναρξη της σεζόν όμως έχει αποθεραπευτεί), αλλά μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες.
Ειδικά για τους Μαρίν Λέοβατς, Γκοικο Τσίμιροτ και Τέρι Αντόνις, δεν υπάρχει κάποιο γραφειοκρατικό πρόβλημα καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Ξάνθη, εφόσον ο Τούντορ αποφασίσει να τους βάλει στην ενδεκάδα, ή να τους συμπεριλάβει στη αποστολή. Οι Λέοβατς, Τσίμιροτ, Αντόνις είναι στην διάθεση του Τούντορ, ενώ και ο Βραζιλιάνος Ζαίρο Ντα Σίλβα που είχε πετύχει το γκόλ στην φιλική αναμέτρηση με την Βέροια, τίθεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Το ερώτημα για την ενδεκάδα για τον Τούντορ, είναι ποιόν θα επιλέξει για αμυντικό μέσο δίπλα στον Τζιόλη από την στιγμή που δεν θα παίξει ο Κάτσε. 
Όσο για την αριστερή πτέρυγα, είτε θα χρησιμοποιήσει εκ νέου τον Κίτσιου που τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στην Μπρόντμπι, είτε θα δώσει για πρώτη φορά την δυνατότητα στον 27χρονο Κροάτη Λέοβατς να κάνει το ντεμπούτο του, με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα