Βεργέτης: «Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ο Στάικος Βεργέτης, προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Αστέρα ανέφερε μετά τη νίκη (2-0) επί του Πανθρακικού: “Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Πριόνα (φυσιοθεραπευτής) ο οποίος είχε κάποιο ατύχημα και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, καθώς τους ζήτησα να παίξουν πιο κάθετο ποδόσφαιρο, από αυτό των φιλικών και το έκαναν”.

Για τη φετινή σεζόν και ενδεχόμενες μεταγραφές, ανέφερε: “Το πρωτάθλημα περιμένουμε να είναι πιο ανταγωνιστικό με την είσοδο της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Οσο για ενδεχόμενες μεταγραφές δεν μπορούμε να πούμε πως ολοκληρώθηκαν μιας και η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή”.

Ο Μανουέλ Ρόκα είπε από την πλευρά του: “Δεν ήταν το ξεκίνημα που περιμέναμε. Ο Αστέρας είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα και απέδειξε ότι δεν συγχωρεί το λάθος και τιμωρεί. Το πρώτο γκολ άλλαξε τα πλάνα μας. Οι παίκτες μου έκαναν πολλά λάθη και ο διαιτητής δεν ήταν τόσο καλός. Υπάρχει φάουλ στο γκολ που δεχτήκαμε”.

Κατέληξε λέγοντας: “Δεν είχαμε κυκλοφορία. Πρέπει να βελτιωθούμε και να καταλάβουμε ότι η Super League είναι πολύ δυνατή φέτος. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασισμένοι όταν έχουμε τη μπάλα”.

Σχετικά άρθρα