Αρχή για το 43ο

Ο Ολυμπιακός κάνει απόψε (21.30, NS1, REAL FM, pamesports.gr) ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Φάληρο και με στόχο να αρχίσει με νίκη και καλό ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν.
 
Στην εποχή Μαρινάκη ο Ολυμπιακός έχει πέντε τίτλους στη σειρά και πάει φέτος για τον έκτο, με νέο προπονητή στον πάγκο. Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε χτες στην Πορτογαλία ότι θέλει να συνδυάσει τις νίκες με το θέαμα και αυτός είναι ο σκοπός από το πρώτο κιόλας ματς.
 
Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν σφιχτή άμυνα από τον Πανιώνιο και το πλάνο είναι πίεση και επιθέσεις από παντού για να ξεκλειδώσουν οι αντιστάσεις της ομάδας του Ουζουνίδη. 
 
Ο Σίλβα έχει πάρει στην αποστολή όλες τις ξένες μεταγραφές (Καμπιάσο, Φινμπόγκασον, Ντα Κόστα, Πάρντο, Σεμπά) και είναι πιθανό να ξεκινήσουν όλοι πλην του Καμπιάσο. 
 
Οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σεμπά, Πάρντο και Φινμπόγκασον είναι το επικρατέστερο σχήμα ενδεκάδας. Με τον Βούρο να διεκδικεί θέση στόπερ, τον Φουστέρ αυτή του Φορτούνη και τον Ντουρμάζ εκείνη του Σεμπά. Στην 18άδα είναι και οι Καπίνο, Καμπιάσο, Ντοσεβί και Χάρα. 
 
Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τσόρι, Μανιάτης, Πουλίδο, Σαλίνο και ο τιμωρημένος Μποτία. Εκτός πλάνων και οι Αυλωνίτης, Κασάμι μαζί με τους Γιαννιώτα, Κολοβό, Τζανδάρη, Ζντιέλαρ, Γούτα.
 
Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο καθώς έχουν μείνει λίγα εισιτήρια προς πώληση. Σήμερα θα συνεχιστεί η διάθεση και των διαρκείας.
 
Ο Ολυμπιακός έχει 20 σερί νίκες ως γηπεδούχος με τον Πανιώνιο, με σκορ 57-4!

Σχετικά άρθρα