Στον εισαγγελέα ο Αφγανός που έριξε φοιτήτρια σε γκρεμό

27 Μαΐου 2013


Στον Εισαγγελέα Κέρκυρας οδηγείται την Δευτέρα ο νεαρός Αφγανός ο οποίος κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής πέταξε από ύψος περίπου 8 μέτρων στη περιοχή Μουράγια μια 20χρονη κοπέλα αφού πρώτα της άρπαξε τη τσάντα. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και είχε βαριές σωματικές κακώσεις


Ο αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε τους τελευταίους τρεις μήνες στην Κέρκυρα και εργαζόταν περιστασιακά, είχε καταθέσει αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου και είχε δηλώσει πως είναι 17 ετών.


Τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισε την κοπέλα να περπατά στο ύψος που βρίσκεται το σπίτι του Διονύσιου Σολωμού στη πόλη της Κέρκυρας. Της επιτέθηκε και της άρπαξε την τσάντα. Εκείνη φέρεται να αντιστάθηκε και να φωνάζει. Τη στιγμή εκείνη ο δράστης αντιλήφθηκε φώτα από αυτοκίνητο που πλησίαζε και τότε τη σήκωσε πάνω από τα κάγκελα ύψους 1,5 μέτρου και την πέταξε στο κενό. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.


Με βάση την περιγραφή της κοπέλας οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον Αφγανό το μεσημέρι της Κυριακής και να τον συλλάβουν.


Για την υπόθεση θα γίνει παρουσίαση σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ