Μετακομίζει στην Αιόλου το ΠΑΣΟΚ;

27 Μαΐου 2013
 Και ενώ περιμέναμε το νέο ΠΑΣΟΚ (που θέλει να τα αλλάξει όλα και που οι φιλοδοξίες του το βρίσκουν καταχρεωμένο και με ψαλιδισμένα τα φτερά από τις πανωλεθρίες των δύο τελευταίων αναμετρήσεων που ως γνωστό καθόλου μα καθόλου δεν το πτόησαν, αφού, αν και ταπεινωμένο από τους Έλληνες πολίτες και κυρίως από τους ...
ψηφοφόρους του, βρήκε τις ''άκρες'' του και κατάφερε να συγκυβερνά), να μετακομίσει από την πανάκριβη πια για αυτό Ιπποκράτους πίσω στα παλιά του λημέρια στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη, όλα δείχνουν ότι τα πλάνα του μάλλον άλλαξαν.
Και πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι τελικά η μετακόμιση θα γίνει αλλά προς Χαυτεία μεριά, σε ένα άλλο ιστορικό κτίριο αυτό του Λουμίδη, με σήμα τον παπαγάλο, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αιόλου. Οι πληροφορίες λένε λοιπόν ότι δύο όροφοι στο κτίριο αυτό, ιδιοκτησίας Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού, θα στεγάσουν το καταχρεωμένο και αγνώριστο πλέον ΠΑΣΟΚ. Και όταν λέμε ΠΑΣΟΚ εννοούμε την ηγεσία, το επιτελείο, το Πολιτικό Συμβούλιο, αλλά και το ΙΣΤΑΜΕ, ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη (όπου το ενοίκιο υπέστη γενναίο ''κούρεμα'') θα φιλοξενηθούν το συνδικαλιστικό και άλλοι τομείς. Ό,τι έχει απομείνει, προφανώς μόνο στο όνομα και τα χαρτιά, από το ιστορικό πάλαι πότε κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου που δεν είναι πια σήμερα παρά σκιά του κακού εαυτού του με την κηλίδα του 12,28% να το στοιχειώνει, ελπίζει ακόμα και περιμένει, μια καινούργια μέρα που όλα δείχνουν ότι, αν έρθει ποτέ, θ'αργήσει πολύ.

 

Πηγή: www.fimotroblogspot.com

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...